Minőségi alapanyag

A legjobb beszállítóktól

Termékeinket a legelismertebb minőségügyi tanusítványokkal rendelkező nemzetközi beszállítóintól rendeljük, hogy Önöket a legmagasabb minőségű termékekkel szolgálhassuk ki.

Trapézlemez

Gyorsan, olcsón, személyre szabottan

Ön kiválasztja, mi legyártjuk. Az ön által megadott méretekkel, színnel és profillal vállaljuk trapézlemezek rövid határidővel való gyártását!

Segédanyagok

Minden ami az építéshez kell

Szerezzen be mindent egyszerre! Nálunk megtalál minden kiegészítőt tervei megvalósításához a vasárútól kezdve a csaavarokon, szegőkön keresztül a bevilágítókig!

Tervezés

Elképzelése alapján mi kiszámoljuk, miből mennyire van szüksége.

Gyártás

Rövid határidővel legyártjuk a megrendelt trapézlemezt és kiegészítőket.

Szaktanácsadás

Ingyenes szaktanácsadással állunk rendelkezésére.

Kiszállítás

Igény esetén házhoz szállítjuk megrendelését.

Rólunk

Csikusz-Csik Kft. Ha nemes(a)cél - Ön (a) cél !

Kik vagyunk?

A CSIKUSZ-CSIK KFT Jász-Nagykun-Szolnok megyében, Pusztamonostoron 2010 óta foglalkozik acéltermékek, trapézlemez, cserepeslemez, sinus hullámlemez gyártásával és zártszelvények forgalmazásával, valamint fémmegmunkáló gépek értékesítésével. Célunk a kivitelezők, a beruházók, kis- és nagyfelhasználók gyors, pontos, magas színvonalú kiszolgálása, pár négyzetmétertől a több ezer négyzetméteres projektekig. A trapézlemezek felhasználása széles körben elterjedt, használható tetőfedő és burkoló anyagként új vagy felújítandó ipari csarnokokhoz, raktárakhoz, elválasztófalakhoz, mezőgazdasági és lakóépületekhez valamint költséghatékony kerítésrendszerek építéséhez is.

Kapcsolat

Amit kínálunk

Professzionalitás és elkötelezetség, személyre szabott kedvezmények.

Trapézlemezek

Széles szín és profilválaszték, méretre gyártás, kiszállítás.

Kiegészítők

Vízvetők, kúpok, szegők, csavarok és minden amire szüksége van.